Vandaag is de laatste dinsdag van het jaar

Vandaag is de laatste dinsdag van het jaar, wat ons eraan herinnert dat we het einde van het jaar naderen. Laten we dus een moment nemen, naar de realiteit kijken en beslissen wat te doen. Wanneer de tijd aan zijn voltooiing komt, komt het moment waarop het verslag gaat over wat we weten uit de Bijbel. Dit is ook het geval met alle stadia van ons leven: school, universiteit, werk, gezin, moederland, kerk en levenseinde. Hier is de laatste dinsdag van het jaar om te tellen voor alle maanden van het jaar. Omdat we onpartijdig zijn in de beoordeling, moeten we oprecht spijt hebben, bereid en blij zijn om fouten te corrigeren.
Alle dagen van deze week zijn rapportagedagen, dus we beginnen met vandaag. Het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar wordt bepaald door het zelfonderzoek van onze persoonlijkheden en de eenvoudige beoordeling. Einde van het jaar samenvatting veronderstelt ook een leven van één jaar, record van resultaten en tekortkomingen, dank God voor te hebben ontvangen en niet ontvangen, vraag God om vergeving van zonden, een zegen en vraag om een ​​aalmoes met waardigheid in het komende jaar.

Welkom in het nieuwe jaar met een nieuw hart, de oude man komt niet met ons mee om de kerst te begroeten, omdat Manuk in pure harten wordt geboren. We bereiden elke dag deze dag, geest, hart en ziel aan de Heilige Maagd Maria, want Hij is momenteel in een lijdensweg van vreugde in zijn Zoon, werd de Verlosser geboren. Laten we niet vergeten dat de Heilige Moeder van God in zijn hart elk geheim had over het toekomstige leven van zijn Zoon. Dan zullen we voldoen aan de vreugde, angst, vreugde en eeuwig, onze geliefde patroonheilige, de Maagd Maria, haar zoon tot Kerstmis. Laat de permanente aanwezigheid en prehistorische locatie van onze God in ons. We houden ook Gods constante gaven in onze harten zoals de Maagd in zijn hart heeft bewaard en de dienaar van de Heer blijft. In één woord, we zouden net zo ellendig zijn als herders, die ook in ons hart geboren zijn. Laten we als goochelaars zijn en ons hart als een plaats van verblijf aan Hem geven. Dit is onze belangrijkste voorbereiding om het einde van het jaar en het komende jaar te ontmoeten. De rest van de materiële voorbereidingen zijn secundair, de geest is nutteloos, niet voor de redding van onze zielen. Baby Jezus is geboren voor onze redding. Laten we vandaag beginnen. De zegen van de Heer en help ons deze dagen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.