De keuze is één

Er zijn twee manieren – leven en dood.
Er zijn twee keuzes: gratis en slaaf.
Er zijn twee diensten – de Heer en Satan.
Er zijn twee beslissingen op zondag: Goddelijke Liturgie en Vrede (geen goede reden).
“Մի՞թե դու գիտես քո կյանքի սահմանը որտեղ է ավարտվում, որ համարձակվում ես այսօրվա հոգևոր գործերը վաղվան թողնել: “>Weet je waar de grenzen van je leven eindigen en durf je morgen de geestelijke zaken van morgen te verlaten?
Het eerste doel van je leven is om te weten wat Gods doel is in je leven. Het is een genoegen om Jezus Christus te dienen, en om te sterven is niet verschrikkelijk, met de verwachting Hem te zien.
We kunnen vol vertrouwen deze woorden zeggen als de apostel Paulus, wanneer onze harten en handen schoon zijn.
“Voor mij is het leven Christus, en de dood is voor winst” (Filippenzen 1:21)
Je voelt je niet slecht als je geen boeken hebt gelezen, je kunt niet alle boeken lezen en niet noodzakelijkerwijs. Voel je ook niet slecht als je over een film praat en je hebt die film niet gezien, het is niet nodig om naar alle films te kijken zonder ernaar te kijken. Als je geen politieke problemen hebt, voelt het niet slecht, zijn de specialisten gescheiden. Je kunt je niet volledig bewust zijn van alle gebieden, dus je voelt je nooit slecht. Wees alleen trouw in je roeping.
Je voelt je gewoon slecht dat je het Bijbelboek, de Bijbel, niet hebt gelezen.
Heb je de film niet gezien – het lijden van Jezus voor de mensheid?
Het voelt slecht als het gaat om het evangelie, en dit zal een vreemde voor je zijn.
En als je je van alles bewust bent behalve God en de Bijbel, bedenk dan dat je je niet bewust bent van het feit dat de kennis die je op de laatste dag hebt verworven je niet zal redden van de binnenplaats van het oordeel, en dan zal het te laat zijn om de Bijbel op te zoeken en te lezen.
Vandaag, doe dit heilige werk, vóór alle daden, en je zult goed geïnformeerd zijn over alle sferen, en nog belangrijker, je zult je bewust zijn van Gods positie, niet van de mens. Goed voorgelezen vandaag, een hoofdstuk uit de Bijbel, een enkele zin. Je wilt niet weten hoe God door de Bijbel tot mensen spreekt. Dus dwing je ogen, oren en voeten om je naar de kerk te brengen, en je zult horen dat de Goddelijke Liturgie je vertelt wat God zegt en hoe hij tegen je praat over de kalmte van de wereld.
Moge God al onze gebeden aanvaarden, vooral voor elkaar: Glorie, eer en dankbaarheid aan God voor zijn goede dingen.

Leave a Reply